Babagan Reyoung

Reyoung corp. didegaké ing taun 1985, minangka perusahaan percetakan terkemuka ing sisih wétan China.

Reyoung corp. Produk utama yaiku nyetak buku, nyetak katalog uga nyithak majalah.

Kanggo cocog karo pasar, ing taun 2007 kita ngembangake pabrik kemasan kothak kita. Tanduran anyar fokus ing produksi kemasan kothak, utamane kanggo kothak hadiah kertas / karton, kothak kayu, tabung kertas uga kothak surat sing bergelombang. Kothak kasebut biasane digunakake kanggo kemasan coklat, kemasan kotak kosmetik lan kemasan anggur.

Skenario Aplikasi