Babagan Kita

Reyoung corp. didegaké ing taun 1985,minangka perusahaan percetakan terkemuka ing sisih wétan China. Produk utama yaiku nyetak buku, nyetak katalog uga nyithak majalah.

Kanthi mesin impor paling anyar, kita bisa memenuhi permintaan sing beda kanggo para pelanggan babagan nyetak.
Ing ngisor iki dhaptar mesin:

Barang

Dhaptar Mesin

Jumlah

Kapasitas Produksi

PRE-PRES

 Mesin Pisah Warna Heidelberg S3900

1

 10.000M / Dina
 Mesin Scan Heidelberg D8200

1

 4.000M / Dina
 Mesin Layar Web Jepang

1

 4.000M / Dina
 CTP Layar Web Jepang

1

 140 Lembar / Dina
 Mesin Bukti Epson

2

 1000P / Dina
 Heidelberg Suprasetter CTP

1

 200 Lembar / Dina
 Apple Computer kanggo Desain lan Tata Letak

30

 Mesin Kamera Heidelberg

1

 600p / Dina

PRINTING

 Heidelberg CD102V 4 Mesin Warna

1

 640Ream / Dina
 Heidelberg CD74 4 Mesin Warna

1

 640Ream / Dina
 Heidelberg XL75 5 Mesin Warna

1

 700Ream / Dina
 Mesin Warna Heidelberg 2

1

 600Ream / Dina
 Mesin Warna Heidelberg SM8P

1

 1600Ream / Dina

BINDING

 Line Mesin Pengikat Otomatis Matinni

1

 100.000 pcs / Dina
 Mesin lipat

8

 200.000 lembar / Dina
 Kolbuls Hardcover BindingMachine Otomatis

1

 10.000 pcs / Dina
 Mesin Jahit Otomatis Matinni

5

 70.000 pcs / Dina
 Mesin Saddle Stitch

2

 250.000 pcs / Dina
Factory Tour  (16)
Factory Tour  (10)
Factory Tour  (3)

Kanggo cocog karo pasar, ing taun 2007 kita ngembangake pabrik kemasan kothak kita. Tanduran anyar fokus ing produksi kemasan kothak, utamane kanggo kothak hadiah kertas / karton, kothak kayu, tabung kertas uga kothak surat sing bergelombang. Kothak kasebut biasane digunakake kanggo kemasan coklat, kemasan kotak kosmetik lan kemasan anggur.

Ing ngisor iki minangka mesin sing nembe diimpor utamane kanggo manufaktur kemasan kothak:

Barang

Dhaptar Mesin

Jumlah

Kapasitas Produksi

PRINTING

 Heidelberg CD102V 4 Mesin Warna

1

 640Ream / Dina
 Heidelberg SM74 4 Mesin Warna

1

 640Ream / Dina
 Heidelberg CD102V 5 Mesin Warna

1

 700Ream / Dina
 Mesin Warna Heidelberg 2

1

 600Ream / Dina
 Mesin Warna Heidelberg SM8P

1

 1600Ream / Dina
 

 

PUSAT PRODUKSI KOTAK

 Mesin Pemotong Mati Manual

2

 9.000P / Dina
 Swiss 1020 Mesin Cut Mati Otomatis

1

 25.000P / Dina
 Mesin Stamping Foil Otomatis Heidelberg

1

 30.000M / Dina
 Mesin Gaya Box Style Book

1

 50.000P / Dina
 Mesin Otomatis Box Angkat-Tutup

1

 50.000P / Dina
 Mesin Gluing Kothak Otomatis

1

 10.000P / Dina