Kothak bergelombang

  • pink square corrugated jewellery paper box with book style lid

    Kothak kertas perhiasan bergelombang kothak pink kanthi tutup gaya buku

    Katrangan Kothak pasokan China digawe saka kertas karton bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuat lan awet, kuwat lan ramah lingkungan kanggo digunakake saben dinane. Kothak bergelombang gampang dipasang lan bahan pangan aman, sehat banget kanggo mbungkus kosmetik cilik utawa produk hadiah cilik liyane. Kothak kothak mewah mewah kita cocok kanggo hadiah, koin, perhiasan, permen, coklat, anting-anting, cincin, kemasan liontin. Pabrik didol langsung kothak kertas perhiasan bergelombang pink kanthi kothak ...
  • classy red corrugated gift paper box with bag

    Kothak kertas hadiah bergelombang abang berkelas nganggo tas

    Katrangan Kothak kaku sing elegan digawe saka kertas karton bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuwat lan awet. Kothak bergelombang gampang dipasang lan bahan panganan aman, aman banget nganti aman. Kothak lan teluk kasebut apik kanggo menehi kemasan hadiah nalika ulang taun, pesta pernikahan, liburan lan liya-liyane. Kanggo kothak kertas iki, dihiasi nganggo rong kotak bergelombang persegi lan tas kertas. Kita nawakake cetakan warna CMYK, cetakan warna pantone, printing flexo lan UV printing utawa miturut y ...
  • Factory Sale Cardboard Corrugated Paper Gift Box

    Kothak Kertas Kertas Kertas Bergelombang Pabrik

    Rincian Cepet Papan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Brand nggunakake industri & Hadiah, kosmetik, anggur, klambi Kertas Tipe Kertas, Kertas Kertas / Bentuk Kertas Kertas bergelombang Ukuran Sertifikat ISO ISO, Formulir Karya Seni FSC PDF, AI, ETC ora apa-apa. Pencetakan warna CMYK Warna Daur Ulang Fitur, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane minangka panjaluk Pencetakan Nangani Embossing, Glossy Laminat ...
  • Factory Wholesale Yellow Rigid Paper Gift Packaging Boxes

    Kothak Kemasan Hadiah Kertas Grosir Kuning Grosir

    Rincian Cepet Papan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Brand nggunakake industri & Hadiah, kosmetik, anggur, klambi Kertas Tipe Kertas, Kertas Kertas / Bentuk Kertas Kertas bergelombang Ukuran Sertifikat ISO ISO, Formulir Karya Seni FSC PDF, AI, ETC ora apa-apa. Pencetakan warna CMYK Warna Daur Ulang Fitur, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane minangka panjaluk Pencetakan Nangani Embossing, Glossy Laminat ...
  • New Design Pink Foldable Paper Packaging Box For Clothing Packaging

    Kotak Kemasan Kertas Lipat Pink Desain Anyar Kanggo Paket Kemasan

    Rincian Cepet Papan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Brand nggunakake industri & Hadiah, kosmetik, anggur, klambi Kertas Tipe Kertas, Kertas Kertas / Bentuk Kertas Kertas bergelombang Ukuran Sertifikat ISO ISO, Formulir Karya Seni FSC PDF, AI, ETC ora apa-apa. Pencetakan warna CMYK Warna Daur Ulang Fitur, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane minangka panjaluk Pencetakan Nangani Embossing, Glossy Laminat ...
  • hard gray corrugated box for toy packaging

    kothak bergelombang abu-abu hard kanggo kemasan dolanan

    Keterangan Pabrik China sing bergelombang digawe saka karton sing bisa didaur ulang. Kuat lan awet kanggo digunakake saben dinane. Kothak karton warna abu-abu lan putih bisa digunakake kanggo ngirim, ngirim utawa nyimpen sawetara barang cilik, lan cocog kanggo kemasan dolanan. Kita nawakake layanan khusus lan mandeg kanggo saben pelanggan. Kotak bergelombang abu-abu keras kanggo kemasan dolanan Bahan kertas karton bergelombang Digunakake lan Ramah Lingkungan Kuat, kuat, awet Tampilan Cepet Asli ...
  • new design kid toy packaging paper box with transparent lid

    kothak kertas kemasan dolanan bocah desain anyar kanthi tutup transparan

    Katrangan Kothak cilik digawe saka bahan kertas karton kraft bergelombang sing bisa didaur ulang, sing nggawe kothak kasebut awet lan ramah lingkungan. Kothak kothak gampang dipasang lan wis diwenehi bahan panganan sing aman, sehat banget nganti aman. Dirancang kanthi bagean sing transparan, luwih becik nuduhake dolanan bocah ing njero ruangan. Fitur kertas desain kemasan dolanan bocah anyar Bahan kertas karton bergelombang Eco lan Ramah Lingkungan Kuat, kokoh, awet Tutup transparan Tampilan Cepet Papan Asli Zhejiang, China Bra ...
  • white corrugated necklace cosmetics paper box

    kothak kertas kosmetik kalung bergelombang putih

    Katrangan Kothak kosmetik elegan sing cilik digawe saka bahan kertas karton kraft bergelombang sing bisa didaur ulang. Kothak kothak gampang dipasang lan wis diwenehi bahan panganan sing aman, sehat banget nganti aman. Kothak kertas lan teluk iku cocok kanggo kalung, cincin, hadiah kosmetik cilik. Kotak kertas kosmetik kalung bergelombang putih Bahan kertas karton bergelombang Ramah lan Eco, Ramah, kuat, awet
  • square red corrugated wedding paper box with lid

    kothak kertas pengantin bergelombang abang kothak kanthi tutup

    Katrangan Kothak kertas perkawinan digawe saka bahan kertas karton kraft bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuwat lan awet. Kothak kothak gampang dipasang lan wis diwenehi bahan panganan sing aman, sehat banget nganti aman. Kothak kertas lan teluk cocog kanggo hadiah pesta, ulang tahun, ulang taun. Fitur kothak kertas pernikahan bergelombang abang kanthi tutup Bahan kertas karton bergelombang Ramah Lingkungan Kuat, kokoh, awet Tampilan Cepet Papan Asli Zhejiang, Jeneng China Jeneng OEM ...
  • corrugated kraft paper mailer box with customized inner logo

    kothak layang kertas kraft bergelombang kanthi logo batin sing disesuaikan

    Katrangan Kothak mailer digawe saka bahan kertas karton kraft bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuwat lan awet. Kothak kothak gampang dipasang lan wis diwenehi bahan panganan sing aman, sehat banget nganti aman. Kothak kertas lan teluk cocog kanggo kemasan sepatu. Kothak layang sing kualitas dhuwur gampang dibukak lan ditutup kanthi tutup gaya buku. Kotak mailer kraft bergelombang fitur nganggo logo internal sing disesuaikan Bahan kertas karton bergelombang Eco-Friendly Kuat, kuat, awet ...
  • high quality square corrugated paper box for tie packaging

    kothak kertas bergelombang kothak berkualitas tinggi kanggo kemasan dasi

    Katrangan Kothak dasi sing elegan digawe saka kertas karton bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuwat lan awet. Kothak kothak gampang dipasang lan wis diwenehi bahan panganan sing aman, sehat banget nganti aman. Kothak kertas lan teluk cocog kanggo kemasan dasi lan kaos. Fitur kothak kertas kothak kualitas apik kanggo kemasan dasi Bahan kertas karton bergelombang Digunakake lan Ramah Lingkungan Kuat, kokoh, awet Tampilan Cepet Panggonan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Merek Industri ...
  • color customized square cardboard paper box for flower

    kothak kertas karton kothak warna khusus kanggo kembang

    Katrangan Kothak kaku sing elegan digawe saka kertas karton bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuat lan awet kanggo digunakake saben dinane. Kothak bergelombang gampang dipasang lan bahan panganan aman, aman banget nganti aman. Kanthi tampilan sing khusus lan elegan, kothak bisa digawe minangka kerajinan kanggo nyimpen perhiasan, cincin, kalung, permen, kosmetik, coklat, utawa hadiah cilik. Kothak kertas karton kothak warna khusus kanggo kembang Bahan kertas karton bergelombang Ramah Lingkungan ...