Kothak Laci

  • Custom Small Black Sliding Box For Chocolate Cacao Balls

    Kothak Geser Ireng Cilik Kustom Kanggo Bola Cacao Coklat

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Kothak coklat bunder sing bisa diisi apik kanggo kemasan, hadiah & kerajinan Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa miturut sarat sampeyan. Cetakan: kita nggunakake embossing, laminasi mengkilap, laminasi matt, stamping, lapisan UV, uarnishing, VANISHING, foil emas, disesuaikan, laminasi / varnish / hot-stamping pagawean, laminasi matt / glossy, spot UV, varnishing, stamping foil kanggo sampeyan opsional ...
  • customized printing paper box for Macaron chocolate

    kothak kertas cetak khusus kanggo coklat Macaron

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Kothak laci kothak sing ramah ECO apik kanggo coklat, kemasan kue samll. Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa miturut sarat sampeyan. Cetakan: kita nggunakake embossing, laminasi mengkilap, laminasi matt, stamping, lapisan UV, uarnishing, VANISHING, foil emas, disesuaikan, laminasi / varnish / hot-stamping pagawean, laminasi matt / glossy, spot UV, varnishing, stamping foil kanggo sampeyan opsional ...
  • factory sale light blue rigid drawer  box with tray

    pabrik adol kothak laci kaku kaku biru kanthi nampan

    Katrangan Kothak kaku sing elegan digawe saka kertas karton bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuat lan awet kanggo digunakake saben dinane. Kothak bergelombang gampang dipasang lan bahan panganan aman, aman banget nganti aman. Siji njaga kothak kasebut minangka kerajinan kanggo nyimpen perhiasan, cincin, kalung, permen, kosmetik. Pabrik fitur sing didol kothak kothak biru kaku kanthi nampan Bahan kertas karton bergelombang Digunakake lan Ramah Lingkungan Kuat, kokoh, awet, Kemasan pengiriman datar Tampilan Cepet Panggonan Asli ...
  • factory sale cardboard paper box for chocolate

    kothak kertas karton adol pabrik kanggo coklat

    Detil Cepet Panggonan asli Zhejiang, China Nggunakake kemasan coklat, hadiah & kerajinan kertas seni Kertas, karton, kraft, papan kertas Cetakan pegangan Embossing, Laminasi Glossy, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping Finishing Matt / Glossy lamination, spot UV, varnishing, foil stamping Color CMYK color printing, Pantone color printing, Flexo printing and UV printing Size Customized Deskripsi ...
  • unique paper chocolate packaging drawer box with tray

    kothak laci kemasan coklat kertas unik karo nampan

    Detil Cepet Panggonan asli Zhejiang, China Nggunakake kemasan coklat, hadiah & kerajinan kertas seni Kertas, karton, kraft, papan kertas Cetakan pegangan Embossing, Laminasi Glossy, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping Finishing Matt / Glossy lamination, spot UV, varnishing, foil stamping Color CMYK color printing, Pantone color printing, Flexo printing and UV printing Size Customized Deskripsi ...
  • square white cardboard paper chocolate box

    kothak coklat kertas karton putih kothak

    Detil Cepet Panggonan asli Zhejiang, China Nggunakake kemasan coklat, hadiah & kerajinan kertas seni Kertas, karton, kraft, papan kertas Cetakan pegangan Embossing, Laminasi Glossy, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping Finishing Matt / Glossy lamination, spot UV, varnishing, foil stamping Color CMYK color printing, Pantone color printing, Flexo printing and UV printing Size Customized Deskripsi ...
  • practical mini drawer paper box for cosmetics

    kothak kertas laci mini praktis kanggo kosmetik

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur, kothak kertas kothak bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, angel banget lan kuwat digunakake. Kothak kertas cocok kanggo nyimpen perhiasan, permen, anting-anting, cincin, liontin, kalung utawa kosmetik liyane. Kanthi telung laci, kothak kasebut gampang dibukak lan ditutup, akeh ruangan kanggo nyimpen kosmetik. Kothak kertas laci mini praktis sing praktis kanggo Kosmetik Reusable lan Eco-Friendly Wide nggunakake aplikasi Bahan kertas karton kualitas tinggi Gampang ...