pabrik adol kothak laci kaku kaku biru kanthi nampan

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RYP2-112
  • Pabrik: Cina
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan

    Kothak kaku sing elegan digawe saka kertas karton bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuat lan awet kanggo digunakake saben dinane.

    Kothak bergelombang gampang dipasang lan bahan panganan aman, aman banget nganti aman.

    Siji njaga kothak kasebut minangka kerajinan kanggo nyimpen perhiasan, cincin, kalung, permen, kosmetik.

    Fitur

    pabrik adol kothak kaku biru cahya karo nampan

    Bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan

    Bahan kertas karton bergelombang

    Kuwat, kuat, awet

    Kemasan pengiriman flat

    Ndeleng Cepet

    Papan Asli

    Zhejiang, China

    Jeneng Merek

    Brand OEM

    Panganggone industri

    Kado & Kerajinan, kothak kaku, hadiah

    Jinis Kertas

    Kertas Keras / Kertas Kertas

    Wangun

    Babak

    Materi

    Kertas bergelombang

    Ukurane

    Disesuaikan

    Sertifikat

    ISO, FSC

    Format Kriya PDF, AI, ETC ora apa-apa. Fitur Didaur ulang

    Werna

    Cetak warna CMYK, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan UV printing lan liya-liyane

    Penanganan Percetakan

    Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping
    customized-paper-box
    reusable--corrugated-paper-box
    gift-paper-box-with-tray

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •