Tabung kertas kosmetik grosir pabrik kanggo bungkus lip lip

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RYP-039
  • Pabrik: Supplier China
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    Papan Asli

    Zhejiang, China

    Jeneng Merek

    Brand OEM

    Panganggone industri

    Hadiah & Kerajinan, kosmetik

    Jinis Kertas

    Kertas Keras / Kertas Kertas

    Wangun

    Babak

    Materi

    Kertas bergelombang

    Ukurane

    Disesuaikan

    Sertifikat

    ISO, FSC

    Format Kriya PDF, AI, ETC ora apa-apa. Fitur Didaur ulang

    Werna

    Cetak warna CMYK, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan UV printing lan liya-liyane

    Penanganan Percetakan

    Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping

    Liner

    Bisa tray plastik, insert karton, insert foam, EVA tray, Satin insert etc. (Miturut sarat pelanggan)

    Katrangan

    Digawe saka bahan kertas karton sing kandel, alami, kualitas dhuwur, tabung kertas mewah iki kokoh lan awet, ora beracun, kesehatan ,, aman banget kanggo digunakake.

    Balm lambe kertas cilik ukuran mini cocok kanggo lip stick, parfum padhet, kosmetik, conto, lotion, deodorant, ornamen cilik.

    Kanthi lengen plastik utawa lengen bahan kertas, tabung kertas sing ramah lingkungan bisa disesuaikan

    Fitur

    tabung kertas kosmetik balm desain anyar

    ecyclable lan biodegradable

    ngatur layanan cetak

    bentuk silinder bunder,

    lucu, modis, portebel

    ramah lingkungan.

    Cocog kanggo nginstal gloss lip utawa lip balm.

    matt-lip--balm-containers-
    eco-paper-tube-lip-balm-
    kraft-paper-lip-balm-tubes-

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •