Kothak Coklat Pvc Jendela Ferrero Rocher Chocolate Box

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RYP-025
  • Pabrik: Cina
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    Papan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek Brand OEM
    Panganggone industri Kado & Kerajinan, kothak kaku, coklat Jinis Kertas Kertas Keras / Kertas Kertas
    Wangun Babak Materi Kertas bergelombang
    Ukurane Disesuaikan Sertifikat ISO, FSC
    Format Kriya PDF, AI, ETC ora apa-apa. Fitur Didaur ulang
    Werna Cetak warna CMYK, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan UV printing lan liya-liyane
    Penanganan Percetakan Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping
    Liner Bisa tray plastik, insert karton, insert foam, EVA tray, Satin insert etc. (Miturut sarat pelanggan)

    Katrangan

    Kothak kaku sing lucu digawe saka kertas karton sing aman, sing luwih kenthel lan luwih kuat tinimbang produk liyane.

    Kothak kertas kaku sing mewah iki nampilake jendela transparan ing sisih ndhuwur, nggawe saben hadiah pancen unik, sampurna kanggo kemasan coklat.

    Perlindhungan lingkungan, bahan kertu ireng bisa didaur ulang lan bisa dibiodegradasi.

    Fitur

    Kothak Coklat Pvc Jendela Ferrero Rocher Chocolate Box

    Kuwat, kuat banget, kuwat

    didaur ulang lan biodegradable

    ngatur layanan cetak

    Jendhela bahan plastik kelas panganan PVC

    chocolate-box-with-gold-insert
    white-rigid-box-
    white-chocolate-box-

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •