tabung kertas kemasan bubuk bubuk kemewahan kanthi tutup ijo

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RYP-057
  • Pabrik: Supplier China
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    Papan Asli

    Zhejiang, China

    Jeneng Merek

    Brand OEM

    Panganggone industri

    Kado & Kerajinan, kosmetik, bubuk longgar, lilin

    Jinis Kertas

    Kertas Keras / Kertas Kertas

    Wangun

    Babak

    Materi

    Kertas bergelombang

    Ukurane

    Disesuaikan

    Sertifikat

    ISO, FSC

    Format Kriya PDF, AI, ETC ora apa-apa. Fitur Didaur ulang

    Werna

    Cetak warna CMYK, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan UV printing lan liya-liyane

    Penanganan Percetakan

    Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping

    Liner

    Bisa tray plastik, insert karton, insert foam, EVA tray, Satin insert etc. (Miturut sarat pelanggan)

    Katrangan

    Digawe saka bahan kertas karton berkualitas tinggi, tabung panyimpenan kokoh lan awet, biodegradable, ramah lingkungan.

    Wadah kothak bunder kosong iki cocok kanggo bubuk bubuk, krim BB, lilin, parfum padhet utawa hadiah kosmetik cilik, produk elektronik.

    Lumahing putih, tutup ijo sing nggawe kothak kertas bunder katon luwih mewah, ayu, elegan.

    Fitur

    tabung kertas kemasan bubuk bubuk kemewahan kanthi tutup ijo

    Lingkungan sing ramah

    didaur ulang lan biodegradable

    ngatur layanan cetak

    Cocog kanggo bubuk, lilin, hadiah, produk elektronik

    round-cosmetic-paper-tube--box-
    cosmetic-paper-tube-
    wihte-looe-powder-paper-tube-

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •