Kemasan panganan kertas mewah bisa nganggo tutup transparan

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RYP-051
  • Pabrik: Supplier China
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    Papan Asli

    Zhejiang, China

    Jeneng Merek

    Brand OEM

    Papan Asli

    Zhejiang, China

    Jeneng Merek

    Brand OEM

    Panganggone industri

    Hadiah & Kerajinan, kosmetik, bubuk longgar

    Jinis Kertas

    Kertas Keras / Kertas Kertas

    Wangun

    Babak

    Materi

    Kertas bergelombang

    Ukurane

    Disesuaikan

    Sertifikat

    ISO, FSC

    Format Kriya PDF, AI, ETC ora apa-apa. Fitur Didaur ulang

    Werna

    Cetak warna CMYK, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan UV printing lan liya-liyane

    Penanganan Percetakan

    Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping

    Liner

    Bisa tray plastik, insert karton, insert foam, EVA tray, Satin insert etc. (Miturut sarat pelanggan)

    Katrangan

    Digawe saka bahan kertas karton berkualitas tinggi, tabung panyimpenan kokoh lan awet, biodegradable, ramah lingkungan.

    Wadah kothak kertas bunder kosong iki cocok kanggo coklat, kue cilik, biskuit, lan bungkus panganan othe.
    Kanthi desain bentuk bunder sing unik, penampilan sing apik, kertas sing bisa dibiodegradasi cocok kanggo bungkus hadiah kosmetik.

    Dirancang nganggo tutup transparan sing unik, sing jelas nuduhake kue cilik, coklat, gula utawa panganan liyane kanggo pelanggan.

    Bentuk bunder, warna oranye mewah, kertas bisa kontainer paling apik banget ing pasar lan menehi pengalaman nggunakake sing ora iso lali.

    Fitur

    Lingkungan sing ramah

    didaur ulang lan biodegradable

    ngatur layanan cetak

    Cocog kanggo bubuk longgar, krim BB garing

    hot-sell-paper-tube-
    factory-paper-tube-
    luxury-paper-tube-

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •