Kothak Bungkus Coklat Emas Favorit Wedding

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RYP-026
  • Pabrik: Reyoung, China
  • MOQ: jumlah cilik kanggo pesenan awal disambut
  • conto: sampel gratis ing stok, dikenani biaya kanggo sampel sing disesuaikan
  • kualitas: kita tetep mriksa 100% QC sadurunge dikirim kanggo saben pelanggan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

     

    Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China

    Panggunaan: Kothak kertas sing dirancang mewah kanthi tutup sing cocog kanggo coklat.

    Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas.

    Cetakan: Embossing, Laminasi Mengkilap, Laminasi Matt, Stamping, Pelapisan UV, Varnishing, VANISHING, Foil Emas, Disesuaikan, Laminasi / Pernis / Hot-stamping

    Pungkasan, laminasi Matt / Glossy, UV spot, varnishing, stempel foil disesuaikan

    Werna: Cetak warna CMYK, cetakan warna Pantone, Percetakan Flexo lan cetakan UV kanggo pilihan sampeyan.

     

     

     

    Katrangan

    Kothak kaku sing lucu digawe saka kertas karton sing aman, sing luwih kenthel lan luwih kuat tinimbang produk liyane.

    Kothak kertas kaku sing mewah iki dilengkapi jendela transparan ing sisih ndhuwur, dadi jelas kanggo nuduhake kue cilik, coklat menyang cosutomer.

    Cocokake karo karet gelang oranye, kothak papet kaku kaku banget lan kuat kanggo nglindhungi coklat njero utawa barang-barang cilik liyane.

    Kothak perkawinan sing adol panas cocog kanggo coklat, truffle, permen lan kue-kue cilik.

    Sawise digunakake, siji bisa ngengkel kothak kasebut minangka kerajinan aksesoris, perhiasan lan hadiah cilik.

    Fitur

    Kothak Bungkus Coklat Emas Favorit Wedding

    Kuwat, kuat banget, kuwat

    didaur ulang lan biodegradable

    ngatur layanan cetak

    Jendhela bahan plastik kelas panganan PVC

    GAMBARAN

    Gunakake: kue cilik, kemasan coklat

    Jinis Kertas: kertas kraft & papan kertas, Kertas / Kertas Kertas

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng: Brand OEM

    Ukuran: Customized, Customized

    Pesenan Khusus: Nampa

    Fitur: Tutup plastik plastik PVC sing bisa didaur ulang

    Bahan: Kothak karton

    Werna: Warna CMYK Khusus, warna Pantone

    Format kriya: PDF, AI, ETC ora apa-apa.

    Wangun: Silinder, bunder

    paper-gift-box-
    chocolate-box-
    paper-rigid-box-

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •