Pabrik Offset Percetakan Kotak Coklat Kanthi Varnished

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RYP-027
  • Pabrik: Cina
  • permukaan rampung: matte, laminasi gloss, foil emas, embossing
  • kualitas: 100% inspeksi QC
  • wektu pangiriman: 15 dina kerja kanggo produksi massal, 2-5 kanggo nggawe conto
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    Kita produsen kemasan kertas ing Zhejiang China, merek OEM disambut.

    Fitur sorot kertas bisa ditrapake maneh, mula sampeyan nggawe pesenan tegese ngasilake efek ijo.

    Cetak warna kalebu nyithak warna CMYK, nyithak warna Pantone, nyithak Flexo lan nyithak UV lan liya-liyane

    Nyetak Embossing Penanganan, Laminasi Mengkilap, Laminasi Matt, Stamping, Pelapisan UV, Varnishing, VANISHING, Foil Emas, Disesuaikan, Laminasi / Varnis / Hot-stamping kanggo gagang finish permukaan kasedhiya

    AI, PDF, ECT saka karya seni kasedhiya.

     

    Katrangan

    Kothak kaku sing lucu digawe saka kertas karton hard, sing luwih kenthel lan luwih kuat tinimbang produk liyane.

    Kothak hadiah sing adol panas cocog kanggo coklat, truffle, permen lan kue-kue cilik.

    Sawise digunakake, siji bisa nyelehake aksesoris, perhiasan lan hadiah liyane.

    Menehi perlindungan lingkungan, bahan kertu putih bisa didaur ulang lan bisa dibiodegradasi.

    Kothak kertas kothak digawe saka kertas Papan sing abu-abu, cukup kuwat kanggo nahan barang njero katon luwih mewah lan sampurna.

    Gaya buku sing dirancang khusus kanthi magnet, kothak kaku coklat gampang dibukak lan nyolong banget kanggo nglindhungi coklat ing njero utawa kue manis.

    Fitur

    Pabrik Offset Percetakan Kotak Coklat Kanthi Varnished

    Kuwat, kuat banget, kuwat

    didaur ulang lan biodegradable

    ngatur layanan cetak

    Jendhela bahan plastik kelas panganan PVC

    GAMBARAN

    Gunakake aplikasi: chcocolate, packaging hadiah, kemasan kosmetik

    Jinis Kertas: kertas kraft & papan kertas, Kertas / Kertas Kertas

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng: Brand OEM

    Ukuran: Customized,

    Fitur: Didaur ulang, dilipat, dirancang nganggo pita

    Bahan: Kothak karton

    Werna: Warna CMYK Khusus, warna Pantone

    Sertifikat: ISO

    Merek: OEM

    chocolate-box-with-vanished-
    white-luxury-chocolate-box-
    hot-sell-rigid-gift-box-

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •