Warta

  • 5 Cara Sinau Nambah Tekanan Kothak Warna Bergelombang

    Saiki, perusahaan pengepakan sing paling umum ngasilake kothak warna, nggunakake rong proses: siji yaiku nyithak kertas warna banjur laminasi utawa kaca, banjur laminasi kanthi manual utawa kanthi otomatis laminasi bentuk bergelombang; kapindho, Grafik warna lan teks dicithak ing ...
    Waca liyane
  • Pambuka Sistematis Kanggo Produksi Karton Kemasan Produk

    Kemasan kasebut pancen rumit lan prosese rumit, nanging yen dianalisis kanthi rinci, bisa uga jelas. Kaping pisanan, kita kudu njupuk conto desain saka perusahaan desain kemasan lan ngrancang kanggo ekspor, biasane file cdr utawa ai. Sawise nggawe dokumen desain, ...
    Waca liyane
  • CORRUGATED BOX

    Kothak CUCUG

    Karton bergelombang minangka bahan tahan lama lan kuat sing kasusun saka sheet flute dadi pilihan populer kanggo kemasan tugas sing abot. Kemasan Reyoung nyedhiyakake saham material kaya putih & kraft uga kekandelan saka E-flute nganti B-flute kanggo menehi pilihan tanpa wates ...
    Waca liyane
  • Cosmetic Paper Box

    Kothak Kertas Kosmetik

    Reyoung duwe kustomisasi sing apik kanggo kothak kosmetik sampeyan. Sampeyan bisa duwe bentuk, ukuran lan warna sing disenengi kanggo kabeh produk dandanan, kecantikan lan perawatan kulit. Kita ngerti kekuwatan materi lan kualitas tinta kanggo nyithak kothak kemasan, mula stok berkualitas tinggi lan paling ...
    Waca liyane
  • Paper box

    Kothak kertas

    Kothak kertas sing dicithak nawakake salah sawijining pilihan sing paling larang regane konsumen kanggo ngemas produk. Keluwesan bisa tahan karo teknik pencetakan sing nggawe sampurna kanggo kustomisasi tanpa wates. Yen sampeyan kudu nambah rasa mewah ing kemasan sampeyan, sampeyan bisa milih finish kayata ...
    Waca liyane
  • TUBE PAPER REYOUNG

    Kemasan Reyoung ngasilake macem-macem tabung kertas miturut desain khusus. TUBE PAPER umume ana ing bentuk silinder bunder, kadang kita nggawe bentuk persegi panjang, oval utawa ora teratur adhedhasar macem-macem sarat. Iku mesthi digawe saka kertas kraft spiral lan kertas seni bebarengan ...
    Waca liyane
  • Tabung Kertas

    Karakteristik tabung kertas: Tabung kertas utawa diarani kothak silinder yaiku jinis kemasan sing bahan baku yaiku kertas / karton. Keuntungan kasebut bisa didaur ulang, proteksi sumur, bukti banyu uga bukti panas. Bentuk tabung kertas mesthi bentuk bunder lan sawetara ing oval, umume digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • Keuntungan tabung Kertas lan Pangembangan

    Tabung kertas utawa kaleng kertas minangka solusi kemasan sing anyar, sing umume dingerteni dening masarakat lan diakoni dening mayoritas pelanggan. Saiki, kertas bisa kemasan wis ana gandheng cenenge karo urip masarakat lan wis dadi bagean mandhiri ing saben dinten. Napa kertas kasebut bisa ngemot ...
    Waca liyane
  • Teknologi kothak tambah nilai utama

    1. Lapisan kulit Kanthi paningkatan konsumsi kayu terus-terusan, kontradiksi antarane pasokan lan panjaluk saya misuwur. Nyepetake pangembangan hemat kayu lan substitusi iku penting banget kanggo memenuhi permintaan pasar, nolak pemotongan alas sing gedhe banget, ...
    Waca liyane