Teknologi kothak tambah nilai utama

1. Lapisan kulit

Kanthi paningkatan konsumsi kayu terus-terusan, kontradiksi antarane pasokan lan panjaluk saya misuwur. Nyepetake pangembangan tabungan kayu lan substitusi iku penting banget kanggo memenuhi permintaan pasar, nolak pemotongan alas sing gedhe banget, njaga keseimbangan ekologis, ningkatake panggunaan sumber daya alas sing berkelanjutan, lan njaga citra internasional babagan perlindungan aktif Tiongkok kanggo lingkungan alam.

Teknologi lapisan kulit digunakake ing kothak kemasan, lan bakal terus nyekel macem-macem unsur sesuai karo perkembangan jaman, kanthi struktur produk ilmiah, produk inovatif kanggo entuk dhukungan lan kepercayaan saka mayoritas konsumen.

2. Lapisan Kertas

Teknologi lapisan kertas minangka teknologi finish permukaan sing paling umum digunakake kanggo kothak kayu. Bisa dipérang dadi stiker mesin lan stiker manual miturut cara pangolahan. Kertas gandum kayu minangka bahan dekorasi anyar, sing digawe saka polimer molekul dhuwur (PVC) minangka bahan baku lan macem-macem aditif kanthi mencet, nyampur lan nyetak gandum kayu.

Ditondoi kanthi gandum kayu kaya urip, sing bisa nulada gandum kayu kanggo tanduran alami kanggo nggayuh efek "mbingungake nyata karo palsu". Efek permukaan sing apik narik perhatian para konsumen. Penampilan kasebut nemokake arah sing janjeni banget kanggo pangembangan kothak kayu, lan ningkatake nilai tambah saka kothak kayu sing dilapisi kertas, lan ngasilake bathi tambah akeh kanggo perusahaan kasebut.

3. Cat piano

Proses cat piano minangka salah sawijining proses cat bakar. Yen dibandhingake karo cat semprotan gloss dhuwur, cat piano duwe rong prabédan penting: pisanan, cat piano nduwèni lapisan primer sing kenthel banget lan finish apik banget. Lapisan lumahing jernih lan tembus. Kapindho: lumahing cat piano rapuh, mula kita kudu nglindhungi kanthi tliti. Amarga ana bedane, padhange, kompak, utamane stabilitas cat piano luwih dhuwur tinimbang cat piano tradisional

Pengaruh cat liyane. Sawise puluhan taun, lumahing cat piano isih padhang kaya sing anyar, dene cat semprotan padhang biasane wis dioksidasi lan ditembus. Kajaba iku, produk proses baking piano kudu dikeringake suwe ing proses produksi, lan atose produk sing wis rampung bisa dibandhingake karo marmer buatan; ing wektu sing padha, amarga proses pangatusan pangatusan lan perawatan fisik, formaldehida utawa zat sing mbebayani kanggo awak manungsa sing ana ing papan lan lapisan kayu wis diformat kabeh, mula kothak kayu panggang piano luwih ramah lingkungan.


Wektu kiriman: Jan-19-2021