Tabung Kertas

Ctabung kertas:

Tabung kertas utawa diarani kothak kertas silinder minangka jinis kemasan sing bahan baku yaiku kertas / karton. Keuntungan kasebut bisa didaur ulang, proteksi sumur, bukti banyu uga bukti panas.

Bentuk tabung kertas mesthi bentuk bunder lan sawetara bentuk oval, umume digunakake kanggo kemasan teh, bungkus panganan, kemasan botol tetes uga bungkus anggur.

Sampeyan bisa duwe stiker sing dicithak ing tabung kertas utawa langsung dicithak kertas sing dilapisi ing tabung kertas kanggo duwe kemasan tabung desain kustom warna-warni. Iki minangka solusi kemasan alternatif kanggo kemasan kaca.

Pangembangan tabung Kertas

Tabung kertas minangka solusi kemasan anyar lan industri anyar, isih ana ing langkah awal. Nanging panggunaan tabung kertas sing akeh bakal ndadekake industri lan teknologi produksi tuwuh kanthi cepet. Yen dibandhingake karo bungkus cina, kaca, tabung kertas kasebut regane luwih murah, lan ora ana racun, tanpa aroma lan polusi. Tabung kertas minangka produk ramah lingkungan.

Produksi kanggo tabung kertas

Biasane, tabung kertas digawe saka kertas kraft, C1S lan kertas seni. Kaping pisanan bakal nggawe film dilapisi ing kertas mentah supaya bukti banyu, tahan minyak lan tahan panas. Banjur kertas bakal digulung dadi tabung. Desain khusus kudu dicithak ing kertas sing dilapisi njaba dhisik, banjur dilapisi tabung. Pungkasane, tabung kasebut bakal dipotong dadi ukuran khusus lan digulung ing pinggir.


Wektu kiriman: Jan-19-2021