Layanan Percetakan

4-8 warna printing litho offset

Kirim grafis sing apik banget lan bisa nampung macem-macem spesialisasi - kalebu laminating, varnishing, foil stamping, embossing, lan tinta metalik.

Flexographic Printing

Flexo (Flexography minangka salah sawijining bentuk pencetakan sing luwih dhasar, sing paling umum digunakake ing industri pembuatan kotak lan bergelombang

Pencetakan Layar Sutra

Kinerja apik ing kothak kertas kraft, kothak kertas blackboard lan kothak kertas khusus digawe saka kertas khusus.

Pencetakan UV

Kualitas cetak sing unggul nganggo warna sing asri lan gambar sing cetha. Proses pangatusan cepet dening lampu UV kanggo nambah kemampuan produksi.

Laminasi matte & Gloss

Tambah daya tahan lan tahan banyu ing kemasan nganggo film plastik tipis laminasi. Ngapikake rasane tactile saka permukaan sing wis dicithak, nyilih kanthi apik.

Embossing & Debossing

Nggawe logo, teks utawa gambar ing ndhuwur permukaan kanggo nggawe aran 3D.

Stamping Foil Metalik

Tambahake finish logam sing prestisius ing permukaan kemasan, menehi kesan kualitas mewah.

4-8-colors-litho-offset-printing

Planner

Perancang saben dina, perencana mingguan, perencana saben wulan utawa perencana tahunan bakal nambah produktivitas kanthi ngurutake urip supaya fokus ing target. Sampeyan bisa ngatur wektu kanthi lengkap. Cocog kanggo ibu rumah tangga, siswa utawa uga kabeh wong sing kerja.

Reyoung bisa ngasilake perancang, tutup bisa nyusut, kulit PU, naleni bisa nganggo tali utawa nganggo wiro. Coba sing paling apik kanggo cocog karo sarat sampeyan.

Planner (3)
Planner (2)
Planner (1)
Planner (3)
Planner (2)
Planner (1)

Buku Papan

Saben taun, kita wis nyithak jutaan buku papan kanggo penerbit, buku papan kita bakal dicithak lan diikat langsung ing papan kertas sing kandel, umume ing kertas papan 700gsm. Buku dewan kita biasane digawe kanggo nahan tikungan lan nyoba nyuwek bayi lan bocah cilik babagan pengalaman maca awal.

Reyoung tanggung jawab kanggo ngasilake saben buku papan sing aman lan berkualitas kanggo bayi

Kertu Salam

Ngatur desain kartu ucapan sampeyan, DIY kertu menyang kanca bakal dadi salah sawijining cara unik, tradisional, nanging luwih modis kanggo nyebut raos karo kanca lan kulawarga.

Reyoung bakal nyithak desain sampeyan, kanthi cetakan, stempel foil utawa debossing minangka ide kreatif sampeyan

Percetakan Kalender

Calendar Printing

Pencetakan Buku: Buku Softcover Book Hardcover

Book  (6)
Book  (5)
Book  (4)
Book  (3)
Book  (2)
Book
Book  (1)