Produk

  • cosmetic paper solid perfume tube with customized printing

    tabung parfum solid kertas kosmetik kanthi cetakan khusus

    Rincian Cepet Panggonan asli: Alamat manufaktur ing Zhejiang, China. Panggunaan: Tabung utawa kertas samll kosong kosong cocok kanggo lilin, gula lan sabun padhet, Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa kertas sing sampeyan karepake. Cetakan: Embossing, Laminasi Glossy, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing, VANISHING, Gold Foil, Customized, Lamination / Varnish / Hot-stamping Finishing, Matt / Glossy lamination, spot UV, varnishing, foil stamping all is ava. ..
  • Fantasy Wooden Gift Stash Lock Boxes For Watch Jewelry With Cover

    Kothak Fantasi Kothak Kayu Fantasi Kanggo Perhiasan Watch Kanthi Tutup

    Deskripsi Digawe saka bahan kayu bermutu tinggi alami, kanthi permukaan sing alus lan penampilan sing apik, kothak hadiah kayu fantasi iki menehi raos sentuhan sing apik marang para pelanggan. Kanthi aplikasi macem-macem: kothak panyimpenan hadiah kayu cocok kanggo souvenir pesta utawa bayi, kothak Kawa Natal, kothak perhiasan lan panyimpenan, kerajinan, hadiah, kothak kaku, foto. Dirancang nganggo kunci khusus, bisa ngunci kothak kayu nalika ora prelu digunakake. Kothak kayu iki cocok kanggo kalung utawa dekorasi liyane. Woode iki ...
  • biodegradable large food paper tube with tin lid

    tabung kertas panganan gedhe sing bisa dibiji kanthi tutup timah

    Rincian Cepet Papan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Brand Industrial use Gift & Craft,, kosmetik, kopi, teh Kertas Tipe Kertas Keras / Kertas Bentuk Babak utawa Bahan Khusus Kertas bergelombang Ukuran Sertifikat Disesuaikan ISO, FSC Artwork Formats PDF, AI, ETC ok. Pencetakan warna CMYK Warna Daur Ulang Fitur, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane minangka panjaluk Pencetakan Nangani Embossing, Laminasi Glossy, Laminasi Matt, Stamping ...
  • luxury  paper food packing can  with transparent lid

    Kemasan panganan kertas mewah bisa nganggo tutup transparan

    Detil Cepet Panggonan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Merek Asli Lokasi Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Brand Industrial nggunakake Gift & Craft, kosmetik, bubuk longgar Kertas Tipe Kertas Keras / Kertas Bentuk Bahan Bulat Kertas bergelombang Ukuran Sertifikat Disesuaikan ISO, Formulir Karya Seni FSC PDF , AI, ETC ora apa-apa. Pencetakan warna CMYK Warna Daur Ulang Fitur, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane ...
  • China manufacture logo  printing  paper tube

    Tabung kertas cetak logo pabrik Cina

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Tabung kertas tahan lama cocok kanggo Paket Cbd E-Cig utawa kemasan hadiah samll. Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa miturut sarat sampeyan. Cetakan: kita nggunakake embossing, laminasi mengkilap, laminasi matt, stamping, lapisan UV, uarnishing, VANISHING, foil emas, disesuaikan, laminasi / varnish / hot-stamping pagawean, laminasi matt / glossy, spot UV, varnishing, stamping foil kanggo sampeyan opsional Colo ...
  • Custom Small Black Sliding Box For Chocolate Cacao Balls

    Kothak Geser Ireng Cilik Kustom Kanggo Bola Cacao Coklat

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Kothak coklat bunder sing bisa diisi apik kanggo kemasan, hadiah & kerajinan Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa miturut sarat sampeyan. Cetakan: kita nggunakake embossing, laminasi mengkilap, laminasi matt, stamping, lapisan UV, uarnishing, VANISHING, foil emas, disesuaikan, laminasi / varnish / hot-stamping pagawean, laminasi matt / glossy, spot UV, varnishing, stamping foil kanggo sampeyan opsional ...
  • Cylinder Container Composite Paper Tube for coffee packing

    Tabung Kertas Komposit Kontainer Silinder kanggo pengepakan kopi

    Detil Cepet Papan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Brand Industrial nggunakake Gift & Craft, kosmetik, kemasan rokok Kertas Tipe Kertas, Kertas / Kertas Bentuk Bahan Bunder Parperboard Warna Ireng utawa Sertifikat Khusus ISO, FSC Artwork Formats PDF, AI, ETC ora apa-apa. Embossing Penanganan Pencetakan Daur Ulang, Laminasi Mengkilap, Laminasi Matt, Stamping, Coating UV, Varnishing, VANISHING, Foil Emas, Customized, Laminasi / Varnish / Hot-stamping Descriptio ...
  • Factory Direct Price Small Wooden Necklace Boxes With Lock

    Pabrik Rega Langsung Kothak Kalung Kayu Cilik Kanthi Kunci

    Katrangan Kothak kayu kalung cilik digawe saka bahan kayu kanthi kualitas alami alami, kanthi permukaan sing alus lan katon apik, sing menehi sentuhan apik marang para pelanggan. Kanthi aplikasi macem-macem: kothak panyimpenan hadiah kayu cocok kanggo souvenir pesta utawa bayi, kothak Kawa Natal, kothak perhiasan lan panyimpenan, kerajinan, hadiah, kothak kaku, foto. Dirancang nganggo kunci khusus, bisa ngunci kothak kayu supaya ora bisa digunakake nalika ora digunakake. Kothak kayu iki cocok kanggo kalung utawa ...
  • Magnet Hard Paper Gift Packaging Box With Ribbon

    Kotak Kemasan Hadiah Kertas Keras Magnet Karo Pita

    Rincian Cepet Panggonan Asli: Alamat manufaktur ing Zhejiang, China. Panggunaan industri: Kothak kertas sing bisa dilipat apik kanggo Gift & Craft, kothak kaku, coklatTipe Kertas Keras: Format Kriya Kertas / Kertas: File seni ing PDF, AI, ETC ora apa-apa. Werna: Cetak warna CMYK, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane. Penanganan Cetakan: Embossing, Laminasi Glossy, Matt Lamination, Stamping, Coating UV, Varnishing utawa ...
  • Luxury Wedding Favour Gold Chocolate Wrapping Box

    Kothak Bungkus Coklat Emas Favorit Wedding

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Kothak kertas sing dirancang mewah kanthi tutup sing cocog kanggo coklat. Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas. Cetakan: Embossing, Laminasi Mengkilap, Laminasi Matt, Stamping, Pelapisan UV, Varnishing, VANISHING, Foil Emas, Customized, Laminasi / Varnish / Hot-stamping Finishing, Matt / Glossy lamination, spot UV, varnishing, foil stamping disesuaikan karo Warna: Cetak warna CMYK, warna Pantone prin ...
  • deodorant packaging cosmetic paper tube

    tabung kertas kosmetik kemasan deodorant

    Rincian Cepet Panggonan Asli Zhejiang, China Jeneng Merek OEM Brand Industrial nggunakake Gift & Craft, kothak bunder kaku, kosmetik Kertas Tipe Kertas Keras / Kertas Bentuk Bahan Bulat Kertas bergelombang Ukuran Sertifikat Disesuaikan ISO, FSC Artwork Formats PDF, AI, ETC ora apa-apa. Pencetakan warna CMYK Warna Daur Ulang Fitur, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane minangka panjaluk Pencetakan Nangani Embossing, Glossy Laminatio ...
  • child resistant Eco friendly paper tube

    tabung kertas ramah lingkungan Eco

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Tabung kertas bunder sing bisa diisi ulang cocok kanggo pengepakan hadiah cilik. Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa miturut sarat sampeyan. Cetakan: kita nggunakake embossing, laminasi mengkilap, laminasi matt, stamping, lapisan UV, uarnishing, VANISHING, foil emas, disesuaikan, laminasi / varnish / hot-stamping pagawean, laminasi matt / glossy, spot UV, varnishing, stamping foil kanggo sampeyan Warna opsional: CMYK ...