Kothak Kaku

  • Custom Small Black Sliding Box For Chocolate Cacao Balls

    Kothak Geser Ireng Cilik Kustom Kanggo Bola Cacao Coklat

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Kothak coklat bunder sing bisa diisi apik kanggo kemasan, hadiah & kerajinan Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa miturut sarat sampeyan. Cetakan: kita nggunakake embossing, laminasi mengkilap, laminasi matt, stamping, lapisan UV, uarnishing, VANISHING, foil emas, disesuaikan, laminasi / varnish / hot-stamping pagawean, laminasi matt / glossy, spot UV, varnishing, stamping foil kanggo sampeyan opsional ...
  • Magnet Hard Paper Gift Packaging Box With Ribbon

    Kotak Kemasan Hadiah Kertas Keras Magnet Karo Pita

    Rincian Cepet Panggonan Asli: Alamat manufaktur ing Zhejiang, China. Panggunaan industri: Kothak kertas sing bisa dilipat apik kanggo Gift & Craft, kothak kaku, coklatTipe Kertas Keras: Format Kriya Kertas / Kertas: File seni ing PDF, AI, ETC ora apa-apa. Werna: Cetak warna CMYK, Cetak warna Pantone, Percetakan Flexo lan Percetakan UV lan liya-liyane. Penanganan Cetakan: Embossing, Laminasi Glossy, Matt Lamination, Stamping, Coating UV, Varnishing utawa ...
  • Luxury Wedding Favour Gold Chocolate Wrapping Box

    Kothak Bungkus Coklat Emas Favorit Wedding

    Rincian Cepet Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China Dianggo: Kothak kertas sing dirancang mewah kanthi tutup sing cocog kanggo coklat. Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas. Cetakan: Embossing, Laminasi Mengkilap, Laminasi Matt, Stamping, Pelapisan UV, Varnishing, VANISHING, Foil Emas, Customized, Laminasi / Varnish / Hot-stamping Finishing, Matt / Glossy lamination, spot UV, varnishing, foil stamping disesuaikan karo Warna: Cetak warna CMYK, warna Pantone prin ...
  • factory sale light blue rigid drawer  box with tray

    pabrik adol kothak laci kaku kaku biru kanthi nampan

    Katrangan Kothak kaku sing elegan digawe saka kertas karton bergelombang sing bisa didaur ulang. Kuat lan awet kanggo digunakake saben dinane. Kothak bergelombang gampang dipasang lan bahan panganan aman, aman banget nganti aman. Siji njaga kothak kasebut minangka kerajinan kanggo nyimpen perhiasan, cincin, kalung, permen, kosmetik. Pabrik fitur sing didol kothak kothak biru kaku kanthi nampan Bahan kertas karton bergelombang Digunakake lan Ramah Lingkungan Kuat, kokoh, awet, Kemasan pengiriman datar Tampilan Cepet Panggonan Asli ...
  • round cylinder shape card paper tea container

    wadhah teh kertas kertas bentuk silinder bunder

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur lan bahan kayu alami, kothak kothak bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, kokoh, awet lan kuwat banget, duwe wektu nuntut suwene. Kothak kertas cocok kanggo teh, bungkus kopi utawa kemasan kado cilik liyane. Dirancang nganggo tutup kayu, gawe kothak kertas bunder luwih nutup lan katon apik. Fitur kertas kertas bentuk silinder bunderan Kertu teh bisa digunakake maneh lan Eco-Friendly nggunakake aplikasi bahan kertas karton bermutu ...
  • hot sell cardboard paper cup packing rigid box

    panas adol cangkir kertas karton kothak kaku

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur, kothak kertas kothak bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan. Kothak kertas cocok kanggo hadiah, koin, perhiasan, permen, coklat, anting-anting, cincin, liontin, hadiah DIY mini, kemasan cangkir. Wadhah kothak kertas dirancang kanthi tutup gaya buku, kunci, dadi gampang dibukak lan disegel banget. Fitur Reusable lan Eco-Friendly Wide nggunakake aplikasi Bahan kertas karton kualitas Tinggi Gampang nglumpuk lan nggawa Cepet Tampilan Asli Zhejiang, ...
  • high quality hexagon rigid box for cosmetic products packaging

    kothak kaku heksagon berkualitas tinggi kanggo kemasan produk kosmetik

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur lan bahan kayu alami, kothak kaku bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, kuat, awet. Kothak kertas ungu cocog kanggo produk hadiah, koin, perhiasan, permen, coklat, anting-anting, cincin utawa kosmetik. Kanthi papat lantai, kothak kasebut duwe papan sing amba kanggo nyimpen hadiah sing alus. Sawise digunakake, bisa nggawe kothak kerajinan kanggo nyimpen barang. Kothak heksagon kualitas apik kanggo kemasan produk kosmetik Bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan ...
  • China supplier luxury purple cardboard rigid chocolate box with lid

    Kothak coklat coklat ungu kemewahan pemasok China kanthi tutup

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur lan bahan kayu alami, kothak kaku bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, kuat, awet. Kothak kertas ungu cocok kanggo hadiah, koin, perhiasan, permen, coklat, anting-anting, cincin, liontin, hadiah DIY mini, kue bulan, jajanan utawa hadiah liyane. Kita nawakake cetakan lan desain khusus kabeh kothak kertas sing kaku utawa kothak kertas hadiah. Sawise digunakake, siji bisa nyimpen kothak dadi kerajinan panyimpenan. Fitur Cina pemasok kemewahan kardus ungu kemewahan k ...
  • practical mini drawer paper box for cosmetics

    kothak kertas laci mini praktis kanggo kosmetik

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur, kothak kertas kothak bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, angel banget lan kuwat digunakake. Kothak kertas cocok kanggo nyimpen perhiasan, permen, anting-anting, cincin, liontin, kalung utawa kosmetik liyane. Kanthi telung laci, kothak kasebut gampang dibukak lan ditutup, akeh ruangan kanggo nyimpen kosmetik. Kothak kertas laci mini praktis sing praktis kanggo Kosmetik Reusable lan Eco-Friendly Wide nggunakake aplikasi Bahan kertas karton kualitas tinggi Gampang ...
  • luxury classy red hard paper rigid box with tray

    kothak kaku hard kertas mewah mewah nganggo tray

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur lan bahan kayu alami, kothak kothak bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, kokoh, awet lan kuwat banget, duwe wektu nuntut suwene. Kothak kertas cocok kanggo teh, bungkus kopi utawa kemasan kado cilik liyane. Kanthi tray, produk utama bisa tetep stabil lan mbagi produk kanthi gampang. Fitur kaku kothak hard hard classy red hard box karo tray Reusable and Eco-Friendly Wide nggunakake aplikasi material kertas karton bermutu ...
  • wholesale square paper box with wooden lid for tea

    kothak kertas Grosir Grosir karo tutup kayu kanggo teh

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur lan bahan kayu alami, kothak kothak bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, kuat, awet. Kothak kertas cocok kanggo bungkus hadiah, teh, kopi. Kita nawakake cetakan lan desain khusus, priksa manawa kothak kertas katon mewah, mewah lan elegan. Kothak kertas kothak kanthi tutup kayu kanggo teh Bisa Digunakake lan Eco-Friendly Wide nggunakake aplikasi Bahan kertas karton bermutu Gampang nglumpuk lan nggawa Tampilan Cepet ...
  • new arrival hexagon shape paper box with wooden lid

    kothak kertas bentuk hexagon kedatangan anyar kanthi tutup kayu

    Katrangan Digawe saka bahan kertas karton kelas dhuwur lan bahan kayu alami, kothak heksagon bisa digunakake maneh lan Ramah Lingkungan, kokoh, awet. Kothak kertas cocok kanggo hadiah, koin, perhiasan, permen, coklat, anting-anting, cincin, liontin, hadiah DIY mini, kue bulan, kue utawa hadiah liyane. Kita nawakake cetakan lan desain khusus, priksa manawa kothak kertas katon mewah, mewah lan elegan. Fitur kothak kertas bentuk heksagon anyar kanthi tutup kayu Reusable lan Eco-Friendly Wide nggunakake ...