kothak coklat kertas bunder kanthi tutup transparan

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: RY105
  • Pabrik: Cina
  • Struktur: tutup lan dhasar
  • Sample produksi wektu: 3-7 dina
  • Layanan conto: sampel gratis ing stok, biaya kanggo sampel sing disesuaikan
  • Kualitas: kita tetep nglaporake laporan inspeksi QC sadurunge dikirim kanggo saben pelanggan
  • MOQ: urutan kuantitas mall disambut
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rincian Cepet

    Panggonan asli: Pabrik kita ana ing Zhejiang, China

    Dianggo: Kothak coklat bunder sing bisa ditrapake luwih apik kanggo kemasan, hadiah & kerajinan

    Bahan: kertas seni, karton, kraft, papan kertas utawa miturut sarat sampeyan.

    Cetakan: kita nggunakake embossing, laminasi mengkilap, laminasi matt, stamping, lapisan UV, uarnishing, VANISHING, foil emas, khusus, laminasi / varnis / panas-stamping, laminasi matt / glossy, spot UV, varnishing, stamping foil kanggo sampeyan opsional

    Werna: Cetak warna CMYK, cetakan warna pantone, percetakan fexo lan cetakan UV

    Ukuran: disesuaikan

    Katrangan

    Kothak kertas pemasok China iki digawe saka kertas karton bermutu tinggi, sing nggawe kothak kertas persegi ramah lingkungan lan awet.

    Kanthi macem-macem panggunaan, kothak kertas sing kaku cocog kanggo ngemas kue cilik, pai, kue-kue, donat, cupcakes, cookie, coklat.

    Dirancang kanthi tutup transparan pvc aman kelas panganan, sampurna kanggo nuduhake coklat sing alus.

    Kita ahli ing produksi kemasan kertas utamane ing kothak kertas utawa tabung kertas lan duwe tim desain dhewe kanggo layanan pelanggan verey.

    Fitur

    kothak coklat kertas bunder kanthi tutup transparan

    Bahan panganan aman

    ramah lingkungan

    didaur ulang lan biodegradable

    ngatur layanan cetak

    GAMBARAN

    Gunakake Industri: kemasan hadiah, Kemasan Hadiah & Kerajinan

    Jinis Kertas: kertas kraft & papan kertas, Kertas / Kertas Kertas

    Penanganan Cetakan: Embossing, Laminasi Mengkilap, Laminasi Matt, Stamping, Pelapisan UV, Varnishing, VANISHING, Foil Emas, Khusus, Laminasi / Varnis / Hot-stamping

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng: Brand OEM

    Ukuran: Customized, Customized

    Pesenan Khusus: Nampa

    Fitur: Didaur Ulang

    Bahan: Kothak karton

    Werna: Warna CMYK Khusus, warna Pantone

    Sertifikat: ISO

    Merek: OEM

    Format kriya: PDF, AI, ETC ora apa-apa.

    Wangun: Silinder

    round chocolate paper box
    paper gift box
    rigid  aper box

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •